Показване на 1–24 от 29 резултата

Покажи 24 48 96

1+1 Кутия кафе капсула Baristo Aromatico и Cremoso Dolce Gusto 32 бр.

19.50 лв.
Система за кафе капсула

Dolce Gusto

Вид кафе

100% Арабика, Арабика и робуста

Бранд

Baristo

Добавяне в количката

Кафе дози baristo Superiore Espresso 14 бр.

10.70 лв.
Бранд

Baristo

Вид кафе

100% Арабика

Добавяне в количката

Кафе капсула Baristo Cremoso Dolce Gusto 16 бр.

10.50 лв.
Тегло 0.210 кг
Система за кафе капсула

Dolce Gusto

Вид кафе

Арабика и робуста

Бранд

Baristo

Добавяне в количката

Кафе дози baristo Crema Bar Espresso 14 бр.

10.00 лв.
Бранд

Baristo

Вид кафе

Арабика и робуста

Добавяне в количката

Кафе дози baristo Matagalpa Nicaragua 14 бр.

12.60 лв.
Бранд

Baristo

Вид кафе

100% Арабика

Добавяне в количката

Кафе дози baristo Premium Bar Espresso 14 бр.

10.00 лв.
Бранд

Baristo

Вид кафе

Арабика и робуста

Добавяне в количката

Кафе капсула Baristo Aromatico Dolce Gusto 16 бр.

10.50 лв.
Тегло 0.210 кг
Система за кафе капсула

Dolce Gusto

Вид кафе

100% Арабика

Бранд

Baristo

Добавяне в количката

Мляно кафе baristo Crema Bar 250 гр.

6.50 лв.
Тегло 0.250 кг
Бранд

Baristo

Вид кафе

Арабика и робуста

Тегло

250 гр.

Добавяне в количката

Кафе дози baristo Zege Ethiopia 14 бр.

12.60 лв.
Бранд

Baristo

Вид кафе

100% Арабика

Добавяне в количката

Кафе дози baristo Patavium Blend 14 бр.

11.20 лв.
Бранд

Baristo

Вид кафе

100% Арабика

Добавяне в количката

Кафе дози baristo Decaffeinated Espresso 14 бр.

11.40 лв.
Бранд

Baristo

Вид кафе

100% Арабика, Безкофеиново

Добавяне в количката

Мляно кафе baristo Superiore 250 гр.

8.00 лв.
Тегло 0.250 кг
Бранд

Baristo

Вид кафе

100% Арабика

Тегло

250 гр.

Добавяне в количката

Специално кафе baristo Juncalito Mountains by Paolo Scimone 250 гр.

24.90 лв.
Тегло 0.250 кг
Бранд

Baristo

Вид кафе

100% Арабика

Тегло

250 гр.

Добавяне в количката

Кафе капсула baristo Crema Dolce 100 бр.

60.00 лв.
Тегло 1 кг
Бранд

Baristo

Система за кафе капсула

Lavazza Blue

Вид кафе

100% Арабика

Добавяне в количката

Кафе капсулa Baristo Premium Bar Espresso 100 бр.

60.00 лв.
Тегло 1 кг
Бранд

Baristo

Система за кафе капсула

Lavazza Blue

Вид кафе

Арабика и робуста

Добавяне в количката

Специално кафе baristo Yirgacheffe by Paolo Scimone 250 гр.

27.90 лв.
Тегло 0.250 кг
Бранд

Baristo

Вид кафе

100% Арабика

Тегло

250 гр.

Добавяне в количката

Кафе капсула baristo Delicato 100% Arabica 100 бр.

60.00 лв.
Тегло 1 кг
Бранд

Baristo

Система за кафе капсула

Lavazza Blue

Вид кафе

100% Арабика

Добавяне в количката

Кафе на зърна baristo Classico 1 кг.

37.00 лв.
Тегло 1 кг
Бранд

Baristo

Вид кафе

Арабика и робуста

Тегло

1,0 кг.

Добавяне в количката

Специално кафе baristo Modezia by Paolo Scimone 250 гр.

24.90 лв.
Тегло 0.250 кг
Бранд

Baristo

Вид кафе

100% Арабика

Тегло

250 гр.

Добавяне в количката

Мляно кафе baristo Premium Bar 250 гр.

7.50 лв.
Тегло 0.250 кг
Бранд

Baristo

Вид кафе

Арабика и робуста

Тегло

250 гр.

Добавяне в количката

Кафе дози Baristo Aroma Superiore 100% Арабика 150 бр.

97.50 лв.
Тегло 1.000 кг
Бранд

Baristo

Вид кафе

100% Арабика

Добавяне в количката

Кафе дози Baristo Crema Bar Espresso 150 бр.

85.50 лв.
Тегло 1.000 кг
Бранд

Baristo

Вид кафе

Арабика и робуста

Добавяне в количката

Кафе капсулa Baristo Decaffeinato Espresso 100 бр.

70.00 лв.
Тегло 1 кг
Бранд

Baristo

Система за кафе капсула

Lavazza Blue

Вид кафе

100% Арабика, Безкофеиново

Добавяне в количката

Кафе капсулa Baristo Delicato Espresso 100 бр.

60.00 лв.
Тегло 1 кг
Бранд

Baristo

Система за кафе капсула

Lavazza Blue

Вид кафе

100% Арабика

Още