Безплатна доставкаДОСТАВКА

4,80 лв. до офис на 

6,80 лв. до офис на

6,80 лв. до адрес на клиента чрез

Безплатна доставка над 89,00 лв. до офис на 

За района на гр. София, поръчки на стойност над 89.00 лв. се доставят безплатно. За всички останали области поръчката на стойност над 89.00 лв. се доставя безплатно до офис на Спиди (с изключение на безалкохолни напитки, кафемашини, кафемелачки и др. вид техника).
За доставки на поръчки под 89.00 лв. се начислява транспортна услуга в зависимост от килограмите и се изпраща с куриерските фирми Еконт или Спиди. Клиентът може да се осведоми за нея по време на извършване на поръчката и да избере чрез коя фирма да му се достави. Доставката се осъществява след потвърждение на поръчката по телефона.
Поръчки, направени след 13.00 часа се обработват на следващия работен ден.
След като бъде приета Вашата поръчка, ще получите автоматично генерирано съобщение на Вашата електронна поща, в което се съдържа номера поръчката Ви.
Когато поръчката Ви бъде подготвена за изпращане, ще Ви уведомим за това по електронната поща.
Продуктите ще бъдат изпратени с куриер на адреса за доставка, който сте посочили.
Доставката се извършва в рамките на 4 работни дни.
Доставката, както и всички транспортни разходи са за сметка на клиента (за поръчки под 89.00 лв.).
Доставки се извършват само на територията на страната.
Не се извършват доставки на продукти в официални неработни дни и по време на национални празници.
www.coffeehub.bg си запазва правото да променя срока на доставка, като ви информира за това чрез електронната поща. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка. При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочените данни за контакти.
При ненавременна доставка, www.coffeehub.bg не дължи неустойка на клиента, а той от своя страна си запазва правото да откаже поръчката.
При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.

ПЛАЩАНЕ

Всички цени в електронния магазин са в български лева и с включен ДДС.
Цените са за единично количество и не включват разходите за доставка, освен ако не е изрично упоменато.
Плащания се осъществяват чрез кредитна/дебитна карта, банков превод или наложен платеж, при доставката – в брой от Клиента или от трето лице, от името на Клиента;
При избор на начин на плащане, предвиден в описанието по-горе, Клиентът – потребител по Закона за защита на потребителите, декларира съгласие за извършване на плащане на стоките по смисъла на чл. 53, ал.1 от закона.